Koronavirus

VIKTIG!!
Vi har valgt å følge retningslinjene til myndighetene for å begrene smitte av COVID-19. Dette gjøres for å minimere spredningen av coronaviruset slik at akuttberedskapen i dyrehelsesektoren kan opprettholdes.

De neste 14 dagene begrenser vi menneskelig kontakt og ber derfor KUN eiere med akutte syke dyr (som ikke kan vente) om å bestille time hos oss, vennligst ring på forhånd. Vi ber eiere som ønsker rutinemessige besøk som vaksine, kloklipp, helsekontroll, tannstein og lignende om å avvente. Vi vil være tilgjengelig per telefon som vanlig fra 10.00-16.00, og vil også være tilgjengelig for telefonkonsultasjon ved behov.
For de som trenger fôr vil butikken være åpen, men egne retningslinjer vil gjelde. Andre butikkhenvendelser vil bli avvist.

Retningslinjer for pasienter som skal møte opp ved Trysil Dyreklinikk AS
1. Vi kan kun tillate én person i følge med hvert dyr som kommer inn i klinikken
2. Vi kan kun tillate at én person handler varer.
3. Sprit hendene umiddelbart etter ankomst.
4. Hold en avstand på minimum 1 meter fra andre mennesker i klinikken.
5. Ikke rør klinikkinnredning eller varer uten tillatelse fra personell.
6. Unngå kroppskontakt, også håndhilsning.

For de med luftveissymptomer/sykdom eller har fått påvist COVID-19 gjelder egne regler:
Disse personen kan ikke komme inn i klinikken. Ved behov for akuttveterinærhjelp, ta kontakt med klinikken på forhånd via telefon. Dyret medbringes av en person som ikke har luftveissymptomer eller er i karantene. Dyret må vaskes med såpe og vann før ankomst.

Takk for forståelse!