Smådyr

  • Laserterapi
  • Indremedisin
  • Kirurgi
  • Tannbehandling
  • Røntgen og ultralyd
  • Laboratorie

I 2018 utvidet vi behandlingstilbudene våre med den nyste og beste laseren på markedet. Dette er en gruppe 4 laser som penetrerer vevet mye mer effektivt slik at laserstrålene når dypere enn de gamle modellene (gruppe 3). Det vil si at resultatet av behandlingen blir bedre. Laserterapi er en ikke-invasiv behandlingsform som gir smertelindring ved […]

Read More

Trysil Dyreklinikk har 2 polikliniske rom hvor vi utfører konsultasjoner og diagnostiske undersøkelser av dyret.

Read More

Vi utfører en rekke kirurgiske inngrep som utføres på operasjonsrommet under sterile forhold. På operasjonsrommet har vi overvåkningsutstyr som gjør at vi kan følge nøye med på hvordan dyret har det mens det ligger i narkose.

Read More

Det finnes mange forskjellige måter man kan hindre tannplager hos hund og katt, som f.eks plaqueoff, riktig fôring, tannpuss og en regelmessig tannsjekk. Vi på Trysil Dyreklinikk har et eget tannrom hvor vi kan hjelpe dyret ditt med de munnplagene den måtte ha. Vi har god kompetanse på tannhelse og sykdommer i tenner og tannkjøtt og sørger for at det blir gjort nødvendige inngrep når det avdekkes sykdom i munnhulen.

Read More

Vi har et moderne digital røntgenutstyr og en ny ultralyd med avansert veterinær programvare.

Read More

Vi har en eget moderne laboratorie hvor vi analyserer blodprøver, urinprøver, parasittundersøkelser, bakteriologi og samt prøver fra ører, hud og hår.

I 2017 oppdaterte vi til de nyeste blodprøvemaskinene til idexx, som gjør at du kan få svaret på blodprøven under konsultasjonen. Disse gir oss mulighet til utvidete undersøkelser som gjør det lettere for oss å stille en sikrere diagnose av ditt dyr. I slutten av 2017 vil idexx oppdatere maskinene sånn at vi kan undersøke progesterone og på klinikken.

Read More